NU er ventetiden ovre!
 
Der er i næsten et år blevet arbejdet på at designe og vælge leverandør til nyt klubtøj.  
Det nye design og den nye leverandør er nu på plads.
 
Alé bliver leverandør for de næste 3 år af klubtøj i MTB Holstebro. Designet kan ses i galleriet på hjemmesiden (https://mtb-holstebro.dk/cms/Gallery.aspx) 
Der er tale om PRR og MTB serien fra Alé se mere på www.aleteam.dk  
 
For første gang i klubbens historie bliver det muligt at bestille løstsiddende tøj, baggies og en loose fit jersey!
 
Den 9 maj 2019 hos "Malerfirmaet Andersen", Jens Baggesens vej, Holstebro, er bestyrelsen vært ved afprøvning af det nye tøj. Det bliver muligt at se en rigtig farveprøve på det nye tøj, samt at prøve forskellige størrelser. Der vil være mulighed for bestilling af det nye tøj, priserne er klar 9 maj.
 
Tidsrummet er 17-21 og der vil være lidt at drikke til alle medlemmer der kommer forbi. Bestyrelsen vil være repræsenteret og der er mulighed for at stille spørgsmål.
 
Tøjet der bestilles i maj måned vil være til levering omkring August måned. Fremadrettet har bestyrelsen bestemt at der er mulighed for tøjbestilling i November måned,  samt Maj måned. Det betyder at der ikke vil være tøj på lager. 
 
Det er ydermere besluttet at vi i første omgang åbner for bestilling af følgende styles: Tætsiddende Jersey, Bibshorts, Loose fit Jersey, Loose Shorts, Vindvest, Jakke.
 
Yderligere praktisk info:

PRAKTISK INFO 1 
Vi har oprettet en Teamshop hos Alé. det betyder at betaling bliver dejligt nemt, med kort, og alle individuelle bestillinger bliver pakket i hver sin pose 

Dog skal man også oprette sig som bruger i team shoppen. Det tager 2 min! opret jer gerne inden imorgen så i har nemt ved at bestille når i har prøvet størrelserne, her: LINK

PRAKTISK INFO 2
Fra næste mandag til fredag næste uge kan man stadig prøve tøjet. Det sker hos Olympia Cykler. Der har prøvetøjet og kan give vejledning i bestilling og vedr produkterne Vi har alle styles med som man kan prøve dog er der et par ting i skal være opmærksomme på:
 
   1. Overgangsjakken som vi har valgt at udbyde har Alé ikke som prøve-tøj, dog har de sendt en light vinterjakke som man kan prøve, størrelserne passer hvis i prøver den.
   2. Det er blevet besluttet i samarbejde med Alé at vi udbyder Unisex modeller, hvor man i sine bibs har mulighed for at vælge herre eller dame pude. Det er blevet besluttet da der ikke er megen forskel på unisex og dame varianterne, hvor puden er mest mærkbar, derfor kan man vælge pude selv

 
De beste tøj-hilsener
 
   Bestyrelsen